Rots & Water start 17 januari 2019 in Houten


Elk kind verdient een Rots & Water training!

Gun uw kind meer zelfvertrouwen, weerbaarheid, grenzen stellen, omgaan met pesten…


Rots
& Water
is een training voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar waarbij de ontwikkeling van sociale vaardigheden centraal staat. Samen met Ellen Somer van Zandloper Coaching geef ik deze training. Beide zijn we bevlogen trainers en gecertificeerd door het Gadaku instituut Nederland. We vinden dat elk kind een Rots & Water training verdient. Het is een verrijking om je fysieke, emotionele en mentale weerbaarheid én beheersing te trainen. Rots & Water is altijd en overal inzetbaar.

Rots & Water

 

 

 

“Denken en begrijpen ontwikkelen zich door te voelen. Voelen ontwikkelt zich door te bewegen”

 

Op school zit je de hele dag met je hoofd te leren… bij ons ga je bewegen en plezier maken met je lijf om te leren! 

Rots & Water is vooral DOEN. Denken en begrijpen ontwikkelen zich door het te voelen. Voelen ontwikkelt zich door te bewegen. Door te bewegen en te spelen ONTDEK, ERVAAR en BELEEF je. Korte uitleg maakt dat ieder kind het begrijpt. De training is zo opgebouwd dat het beheersen van de diverse oefeningen als vanzelf inslijt. Onze aandacht gaat vooral uit naar dat alle kinderen zich vrij voelen en de plezierbeleving groot is. Door het versterken van het lichaamsbewustzijn groeit het emotioneel bewustzijn en ontstaat er ruimte voor persoonlijke en mentale groei. Soms moet je Rots zijn en soms Water. Wanneer kies je voor welke rol?

Voor wie is een Rots & Water weerbaarheidstraining geschikt?

Tijdens het Rots & Water traject traint uw kind assertiviteit, mindset, kalm blijven, overzicht houden, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfreflectie, autonomie, communicatie en flexibiliteit. Ook is Rots & Water een uiterst effectief anti-pestprogramma. In de training ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun Rots- en Waterkwaliteiten.

Tijdens de Rots & Water training ontstaat inzicht in het hebben van deze keuze.  Rots & Water leert uw kind met aandacht, waardering en respect om te gaan met zichzelf en met de mensen om hen heen. Wanneer er evenwicht is tussen Rots (ik en mezelf) en Water (ik en de ander), is een kind in balans.

Rots & Water trainingen START 17 januari 2019, groep 4, 5 en 6 in Houten.

Trainingen            : 6 trainingen van 90 minuten (totaal 9 uur).
Startdatum           : deze bepalen we zodra we voldoende aanmeldingen hebben.
Locatie                   : Gymzaal Montessorischool aan de Vikingenpoort 30 in Houten.
Groep & tijdstip : Gemengd, groep 4-5-6, 15.45 – 17.15 uur en 17.30 tot 19.00 uur
Kosten training  : € 149,00 inclusief BTW per kind.

Contactgegevens en aanmelden:

Voor vragen of meer informatie kunt u bellen met Bianca 06 – 20 4202 97. U kunt uw kind ook aanmelden via onderstaand inschrijfformulier of vraag deze aan via e-mail: info@zandlopercoaching.nl of via info@cenza.nl.

Downloaden (DOCX, 238KB)

Scholen en teams

Uiteraard verzorgen wij graag uw Rots & Water training op school of sportclub. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Rots & Water

Meer informatie over Rots en Water

Rots & Water documentaire